seçim murekkebi

zenana
seçimde mükerrer oy olayını engellemek amacıyla parmağa bulanan ve 1 ay gibi bi süreyle o parmaktan çıkmayan hede.eğer benim gibi bi şekilde katakulli sonucu sürdürmeden yırttıysanız kendinizi sonucun bu olduğu seçim gününde şanslı ve mutlu sayabileceğiniz tek an olacaktır.
teski
parmaga suruldukten bir sure sonra mutasyona girmis gibi bir hal alır ve kızıla doner. tıpkı kına yakmisin gibi
independence
ke$ke akp’ye oy veren sevgili halkimizin parmaklarina surulecegine alnina surulseydi bu murekkep ve hic cikmasaydi.bir zaman sonra yolda yururken birbirlerine baktiklarinda ba$larini one egselerdi bu sayede "ne yaptik biz!" diye birbirlerinin yuzlerine bakamaz olsalardi.
eldrun
iş işten geçtikten sonra edindiğim bilgiye göre, mürekkep boku çıkarılmadan normal bir şekilde sürüldüyse elinize, ıslak mendik birazını çıkarıyormuş.tam etki isteyen arkadaşların ise mürekkep sürülmeden önce ellerine nemlendirici krem sürmeleri, mürekkep işleminden sonra ise mürekkebi yine ıslak mendil ile sorunsuzca çıkarmalarını sağlıyormuş.
whiteman
parmağa sürüldükten sonra adamların gözü önünde ıslak mendille silince kavga çıkartabilen, mavi, kahverengi ve siyah renklerde bulunan saçma icat..
betterthan
oy verenlerin yuzde 46.7 sinin alnina orumcek seklinde bir sekilli cizim yapilabilmesi icin kullanilsaydi daha hayirli olurdu kanimca.
betterthan
oy verenlerin yuzde 46.7 sinin alnina orumcek seklinde bir sekilli cizim yapilabilmesi icin kullanilsaydi daha hayirli olurdu kanimca.
sarkilarbircigligasiginmaksasimdi
bildiğim kadarıyla sülayman demirel’in ve kenan evren’in parmağına sürülmeyen mürekkeptir.sürülüp sürülmemesi tartışılır elbette.gereksizdir;zaten oyumuzu kullanacağımız zaman adımızın geçtiği kağıdı imzalıyoruz.belli yani kullandığımız bir daha gidip zaten kullanamayacağız.buna rağmen hala bu yöntem niye vardır anlamış değilim.üstelik parmağa da çok yayılıyor,bazılarından benimki hemen çıktı gibi cümleler duydum.demekki o kadar da güvenmemek lazım.
kekec
dünyanın parası...

iğrenç bir görünüm herbaktıkça kusasım geliyor...

oy kullanmamam için sebeb olabilir ilerde...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol