gammaz i gammazlamak

nihilist
olası bir gaza geliste akla gelebilecek olası bir temiz bir bilgi sozluk icin el ele kampanyasının pis tarafırıdır.

temizlik once bastan olmalıdır da denebilir, tabanı halletik tavana geliyoruzda denebilir. yontem farklı olasada saglam bir temizlik icin el mecbur tepedekilerde temiz olmalıdır.

iste bu yuzdendir ki sadece nesil nesil yazarı ve onların yazdıklarını gammazlamak yetmez, goruldugu anda gammazmıs moderatormus dinlemeden ispiyonlamak gerekir hata yapan bir yonetici varsa.

nesil nesil yazar hata yaparda gammaz yapamaz mı?

elbet yapar gun gelir onlarda yapar. iste bu anlarda gorev askı lie yanıp tutusan korpeciklerin yapması gereken statu, sıfat vs. dinlemeden gammazı yapıstırmaktır.

ya ben cok fazla bilim kurgu filmi izliyorum, yada durum bu efem...
myysteriouss
gammaz da olsa yazar yazardır diyerekten gerçekleştirilmesini gayet normal gördüğüm eylemdir. bilgiçleri uyarmadan direk gammazlıyorsak gammaz da gammazlanır.
sepulturk
gammazın da insan olduğunu ele aldığımız da gayet normal bir durumdur. önemli olan gammazlamadan önce onları küçük düşürecek, işlerini adam gibi yapmadıkalrını ima eden entryler girmemektir. emin olun gammazlar bir konuda gammaz yapmadan veya bilgiçleri uyarmadan araştırırlar konuyu. ondan sonra uyarır veya gammazlarlar bilgici. koskoca haber siteleri hata yapabiliyorlarsa gammazlar da pek ala hata yapabilirler. ha eğer hala eşeklik edip benim dediğim doğru diye ısrar ederlerse de;
(bkz: vurun kahpeye)
goetica
bunun bir de moderatör ve jedi gammazlayan gammaz versiyonu vardır ki gammazlanan entrylere bakılıp kendi entrylerinizle kar$ıla$tığınızda umarsızca dağda bayırda ko$mak istersiniz mutluluktan,o derece.

zor yani.
scapegoat
uzerinde cok fazla du$unulmesi gereksiz olan konudur. gammazlarin,moderatorlerin ve hatta jedilarin hepsi insan olduguna gore er ya da gec hata yapabilirler lakin dogru olan bunun ki$iye kibar bir dille ifade edilmesidir. direk olarak ispiyonlamaktansa ben herhangi bir yazarin imla veya noktalama yanli$i, eksigi gorulurse yazarin kendisini uyarmak en dogrusudur.



-----------------------------konuyla alakasiz----------------------------
benim sahip oldugum bir ba$ka utopik du$unce ise eksi oy verince de nedenlerini kar$idaki bilgice bildirmektir, zaman oldugu surece bunu yapmanin gerekliligi yadsinamaz. bu yayginla$irsa $ahsi kanaatimce yazarlarin geli$imine buyuk katkida bulunur.
-----------------------------konuyla alakasiz----------------------------

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol