sigara icerken anne tarafından başılmak

lady rosenred
babanın yakalamasına benzemez.babanın yapacağı ya da söyleyeceği şeyler bellidir zira.oysa anneler öyle mi ? ne söyleyeceği, olayı nereye bağlayacağı, daha da önemlisi bunun ne zaman son bulacağı belli değildir..örnekle pekiştirmek gerekirse;

(+)anne (-)sigara içen pis evlat

(+)hiiiii sen sigara mı içiyorsun ?
(-)(hay aa..ksi) ee..ıı.kem..küm
(+)sana inanmıyorum..bik bik bik..nasıl yaparsın..bik bik bik..hiç utanmıyor musun?..bik bik bik..yazıklar olsun..bik bik bik..yetiştir adam et o tutsun sigara içsin..bik bik bik..verdiğimiz paraları buna mı yatırıyorsun ?..bik bik bik..allah cezanı versin..bik bik bik..tüüü...bik bik bik..
(-) oeehhh yeter yeter ayyy şimdi bayiliiciim.al bıraktım işte, al bak bıraktım yeter ki sus anam canım anam sus, töbe bir daha içersem (bi daha içersem eşşekler kovalasın bik bik bik bi sus be bi suusss)..

not: bik bik bik kısımları annenin uzattıkça uzattığı arada sırada sarfettiği küfürleri ve bilumum anlaşılmaz sözleri kapsamakta.
elma sekeriiii
tuuuuuuuuuuuuuuu rezil evlat seniiii, ben seni bu gunler icin mi yetistirdimmmmmm, o sigaranin dumanlari bogazina kacsin da insallah bogullllll, kepazeeeee, baban duymasin sakin mahveder seniiiii!

akabinde babaya sikayet edilir, senin bu cocuklarindan biktim ne bicim babasin ilgilenseneeee!bik bik bik bik bik hede hodo...
seklinde bagrismalarla devam eden olgudur.

(bkz: anne yaaaaaaaaaaaaaa)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol