rte nin seçim kampanyasına başlamasi

betterthan
recep tayyip erdogan in ne kadar akilli oldugunu birkez daha anlamamizi saglayan olaylar silsilesidir,tabaninin,partinin ve kendisinin bu isi belki de 2-3 sene onceden organize ettigin en net kanitidir efendim bu olay,soyleki diger partiler yok birleselim,yok kimi milletvekili secelim,yok oy pusulalarinda bagimsizlarda olsunmu turu seylere kafa yorken rte secim calismalarina start vermis ve mitinglerine baslamistir,bizim diger partilerimiz hala uyusunlar afferin size cok super isler yapiyosunuz,ha kim birlesiyo baska,kimler voltrani olusturuyo,siz mi bizim umidimizsiniz?
camurhan
abdullah öcalan’a sayin, sehitlere ise kelle seklinde hitap edebilmis kisinin belesten dagittirdigi bayraklarla, partili belediyenin belesten tasidigi insanlarla yapmis oldugu eylem. istanbul’un her yanini demokrasiden yanayiz panolariyla donatcagina secim programinda olan dokunulmazligi bile kaldirmayan kisinin, muhalefetime kulak asmam, her seyi yaptirtirim kisisinin halka secim önce kasimpasali-sark kurnazi mantigiyla maguduruz kendimi sectirtdigim halkim poh pohlamasidir. utanmasa yakinda kendini demokrasinin yilmaz savunucusuyum diye tanitacak. bir sey degil millette inanacak ona yanarim.
shevek
devletimin başbakanı rte sinirlerine hakim olamaz ve ağzından yine zeka dolu sözler dökülür belki bir gün diye umutla bekliyorduk... o gün geldi çattı!

şimdi mutlu olmak için tek yapmamız gereken her akp mitinginin olduğu gün akşamı ana haber bültenlerine bir göz atmak. tabi satılmış medya faktörü var, her kanal bizi güldürmeyebilir belli olmaz; ama bir şekilde güleceğimiz kesin, hem de gülerken ağızlarımıza ihtiyacımız olmayacak...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol