yoneylem araştırması

sepulturk
işletme bölümünde okutulan belki de en zor derstir. okul uzattırır, öğrenciye soğuk terler döktürür. en büyük özelliği de bu dersten geçmek için minimum 5 sayfa filan yazmak gerekir sınavında.
visibilia
ingilizce eğitim veren üniversitelerde operation research olarak bilinir. endüstri mühendisliğinin 2.sınıfında ilk olarak alınır. çeşitli konuları vardır ki modelleme, optimizasyon genel olarak ilk olarak öğrenciye dayatılır. dersin içeriği üniversiteden üniversiteye ve bölümden bölüme farklılıklar gösterir. genel olarak mevzu aynıdır.

öğrenci güruhunun dersi or olarak okumasından mütevellit yıl sonunda oyar olarak değiştirmesi pek tabi doğaldır.
westkhan
milletin zor ders dediği yöneylem araştırması ekonometri bölümlerinde ana daldır milletin şöyle ucundan bakıp geçtiği ders başlıkları ekonometri bölümünde ayrıca derstir matematiksel programlama doğrusal olmayan programlama ve çok amaçlı karar alma teknikleri dersleriyle giriş yaptıktan sonra karar alma teorisi ve yöneylem araştırmaları yöneylemde bilgisayar uygulamaları olarak dallanıp budaklanır okul bir dönem bir sene derken iki sene bulur uzaması yani öğrenci milletine zulüm bir konudur burdan bu konunun üstadı hamdy taha adlı yabancı profesöre ve operation research adlı kitabına selam ederim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol