utanmaz baba

darth sidious
hurriyet’te yer alan haberdir. bunu yapan orospu cocugunu utanmaz olarak nitelendiren gazetedir.

haber:
kentin karasu köprüsü yakınındaki bir dere kenarında geçen perşembe günü taşların arasına gizlenen bir bebek cesedi bulundu. cinayet büro amirliği ekipleri, aksaray’daki tüm hastanelerin doğum kayıtlarını inceledikten sonra adreslere giderek bebeklerin hayatta olup olmadığını kontrol etti.

niğde’nin bor ilçesi’ne bağlı obruk köyü’nde oturan 13 yaşındaki ü.k.’nin evine giderek dünyaya getirdiği bebeği görmek isteyen polis ekibi, bebek bulunmayınca aile fertlerini sorguya aldı ve korkunç gerçeği ortaya çıkardı.

kamyon şoförlüğü yapan a.k. sorgusunda, amcasının oğluna kaçtıktan sonra tekrar eve dönen kızı ü.k. ile kızlık zarı kontrolü yapmak için eşi 44 yaşındaki s.k.’nin gözü önünde ilişkiye girdiğini, daha sonra kızıyla birkaç kez daha cinsel ilişkide bulunduğu onu hamile bıraktığını itiraf etti.

karakuş polise verdiği ifadede olayı şöyle anlattı:

“kızım eve dönünce kızlık kontrolü yapmak için eşimin yanında önce kızımın cinsel organına parmağımı soktum. ancak bu şekilde kız olup olmadığını anlayamayınca ilişkiye girdim. dedi.

daha sonraki günlerde bir kaç kez daha kızımla ilişkiye girdim. 5 ay sonra hamile olduğunu farkettik. doktora götürdük ancak bebeğin 5 aylık olduğunu ve alamayacağını söyledi. kızım ü.k.’yi eve kapattık.

odadan hiç çıkarmadık. doğum sancıları çekince de aksaray şammaz vehbi ekecik kadın ve çocuk hastanesi’ne götürdük. doğum burada gerçekleşti. doğum ücreti olarak 50 ytl verip, kalan 104 ytl için ise senet yaptık.

bebeği alıp eve gidemezdik. aksaray karasu köprüsü yakınlarında bir taşın altına bıraktık.”

gözaltına alınan anne s.k. da kızı ile ilişkiye girmemesi için eşi a.k.’yı uyardığını ancak kendisini dinlemediğini bu nedenle eşiyle tartıştığını söyledi. 13 yaşındaki ü.k. ise polisteki ifadesinde tecavüz olayını doğrulayarak, “babam benimle ilişkiye girdi. çok korktum. ne olduğunu anlayamadım. çok ağladım. bebek doğunca bir yere bıraktık” diye konuştu.

kızını hamile bırakıp, dünyaya gelen çocuğu öldürdüğünü itiraf eden a.k. sorgusundan sonra çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. anne s.k., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, ü.k. ise aksaray sosyal hizmetler il müdürlüğü’ne bağlı ahmet girgin çocuk yuvası’nda koruma altına alındı.
melankomik
artık iğrenemiyorum bile. bunları duydukça, okudukça pılımı pırtımı toplayıp bir dağ evine çıkma planımı tekrardan düşünüyorum.. anlayamıyorum ne oluyor bu insanlara. birbirinden korkunç, mide bulandırıcı binlerce örnek.. küresel şerefsizleşme, mantar gibi yayılıyor..
bgat
böylelerini ceza evine atıp da topluma kazandırmak adına girişimde bulunurlar bir de. sonuna kadar karşı olduğum idam cezasının, bunlar gibi insan görünümündeki aşağılık yaratıkların diğer potansiyellerine ibret olması için uygulanmasını istiyorum. bir de üç-beş sene ceza ya da af ile dışarı salarlar böyle asalakları, böyle adaletin ta...
igor
muhtemelen cezaevinde gerekli cezayi vereceklerdir.umarim verirler,bu adamlari devlet eliyle beslemektense bir kor kuyu daha bunlar icin yapilmalidir..yada daha da aci cekmesi isteniyorsa olene kadar tum cezaevi turlu fantezilerini adamin ustunde deneyebilir.

(bkz: adamin gotunden kan alirlar kamil kan)

ibibikler oter otmez ordayim
tepkiliyiz evet. belki de daha fazlası gerekli!?
lakin sorgulanması gereken,
biz böyle bir toplum muyduk?
sonradan mı böyle olduk?
yoksa bunlar hep vardı da, biz mi göremiyorduk?
veya bize mi gösterilmiyordu?

bişiler ters gidiyor evet. hem de uzun süredir. ama ne?
acaba diyorum,
değişmeyi, gelişmeyi götümüzden mi anlıyoruz?
akineton
böyle insanların ne küresel şerefsizleşmeyle ne de bozuk toplumla ilgisi vardır.bu canlının tamamen kendi iç orospuçocukluğudur.buna edilebilecek herhangi bir küfür mevcut değil ki zaten en ağır küfürü bilahare eyleme dökmüş öz kızına tecavüz etmiş.sormak isityor insan,hırslanıyor,sinirleniyor.kitabını siktiğimin evladı ne düşündün kendi kızına tecavüz ederken? ne bekliyordun? nasıl bir cinnet durumudur bu?bi de ortada bir çocuk var.bu çocuğa büyüyünce ne denilecek?senin baban aynı zamanda deden.bu ne yaa?o çocuktan ne beklenebilir hayata dair.nasıl topluma kazandırılacak.masum bir bebek hiçbirşey den haberi yok.günün birinde acı gerçek yüzüne vurulacak.sonra git şimdi adam ol sen.daha da acısı bunlarla aynı kategoride olmak.herkesle beraber insan diye anılıyor bu varlık.insan şüpheye düşüyor.olmadık şeyleri sorguluyor.ben bitki olamk istiyorum yeteerr.
passive
cahildir, canidir...

bir anlık zevki uğruna kızının psikolojisini, hayatını altüst eden bir varlıktır...

türkiye’nin nereye gittiğinin göstergesidir. hayvanlara, kendi kızına, kendi bebeğine tecavuz edecek kadar saptığımızın göstergesidir...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol