melih gökçek vs emin çölaşan

maliyeci
an itibariyle süren ve tgrt haber kanalında gerçekleşen kapışmadır.aslında yeni bir tartışma yok,hep aynı mevzular.12 yıl sonra ilk defa karşı karşıya geliyolarmış.
maliyeci
melih gökçek’in çölaşan’ı kitabında küfürlü ve ahlaksız bir dil kullanmakla suçlaması üzerine çölaşan "ne demişim? arkadaşıma siktir git demişim,ne var bunda" diyerek şaşırtmıştır.aslında sansür olmasa bu kelimeleri birbrine karşı da kullanırdı bunlar.
dccl
tgrt haber kanalında ankaranın gündemi programında gerşekleşmiş karşılaşmadır. emin çölaşanın uzun zamandır çok bir muhterem i. melih gökçek ve icraatları hakkında yazılar yazdıkdan sonra sevgili i. melih gökçek tamda kendinden beklenen bir uslupla belaltı vurması ile ivme kazanmış olan sürtüşmenin günyüzüne çıkmış halidir.iki tarafıda pek sevmememe rağmen mantıkla düşünüldüğünde emin çölaşan tarafını tuttuğum açık oturum tarzı bir program yapılmıştır. i melih gökçek tükürürüm böyle sanatın içine söylemiyle başladığı icraatlar silsilesini ankaranın amblemini değiştirerek her bir tarafına havuz dikerek devam ettirmiştir. tabi bu sırada aynı düşünceye ait olduğu insanların teker teker zengin olması ise tamamen tesadüfdür.ancak bu akşamki programda emin çölaşan a alfabeyi öğretmeye çalışması ise bu memlekete heykelinin dikilmeye değer olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.
angelus
emin çölaşan bireyinin i.melih gökçek bireyine siktir çektiği bir tartışma olmaktadır. ilerleyen saatlerin neler getireceği ise merak konusudur.
whisper
emin çölaşan’ın nüfus kayıtlarının kadın olarak yapılmış olması ne bir okur olarak beni ne de bir gazeteci olarak emin çölaşan’ı zerre kadar etkilememiştir.

ne var ki emin çölaşan sadece yazabilen konuşamayan bir adammış onu öğretti bu tartışma bana.
igor
emin colasan in i melih mevzusuna girince melih gokcek in delirdigi neredeyse cocuk gibi "ayna ayna" dedigi bir program olmustur.
sepulturk
yukarıdaki linkten izlediğim kadarıyla hiç bir sonuç vermeyen, saçma sapan, tutarsız bir program olmuştur. emin çölaşanla ilgili bişe demiyeceğim ne olduğu belli zaten. ama melih gökçek kişisi sanki türkiye cumhuriyeti başkenti’nin belediye başkanı değil de bizim mahallenin veledi murat gibi davranışlar sergilemiştir. kendi diyen kendi olur lafına hiç deyinmiyorum bile. özellikle bir ara "hadi sıkıyosa yaz bi daha i melih gökçek şeklinde, yemez ama. ne oldu patronlarından azarı yedin yazamıyorsun tabi" gibi bir cümle kurmuştur ki bizim murat bile kurmadan önce düşünür o cümleyi "lan ben o kadar çocuk değilim büyüdüm ben" şeklinde. küfürler konusunda da saçmalamıştır melih bey. bugün türkiye’de erkeklerin %90’ı birbirlerine piç, siktir lan gibi kelimeler derler.

sonuçta dediğim gibi hiç bir sonuca varılamamıştır. emin çölaşan hala yazmaktadır hürriyet’te, melih gökçek de hala ankara büyük şehir belediyesi başkanıdır.
nick nicki nickince
- programın sonunda emin’le ilgili bir belge sunarak bitiriyorum. evet nüfus kayıtlarına göre emin çölaşan kadın olarak görünüyor.
- sağol teşekkür ederim. ben kendimi yıllardır erkek bilirdim. aydınlattın, ne kadar enteresan.
igor
programin sunuculari ise yanlizca "bir reklam arasi veriyoruz" demistir onun disinda kafa sallamaktan oteye gidememislerdir. hos melih gokcek ve emin colasan in oldugu programda mudahele etmekte saglam vucutister.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol