internetine sahip cik internet yaşamdir

igor
internetin yaygin kullanimi, yasaklanmamasi, internet ile ilgili yasal mevcut duzenlemelerin duzgun bir sekilde yerine getirilmesini talep eden, bircok stk ve sirket tarafindan desteklenen bir kampanya

aha bu da web adresi:
http://kampanya.org.tr/internetim/
igor
simdi efendim konuyu kendi degerlendirmelerimle aydinlatmakta fayda var, bastan ifade edilmelidir ki kampanya ile alakam yoktur tesadufen gorulmustur kisaca reklam kokmayan iyi niyetli bir seydir.

efendim konuyu en yakin ve temel gercekligiyle ele alirsak, youtube a yasak getirilmesi ile cereyan etmis olaylari hepimiz bilmekteyiz, internete bu kadar siki siki bagli olan yazarlar olarak bu yasakci zihniyete isyan ettik ki dogrusuda budur.

internetin yasaklanmasi, kisitlama getirilmesi bilgiye ulasmakta hepimize darbe vurulmus bir harekettir, bilgi toplumu olmaya calisirken gunumuz gelismis ulkeleri ile yarismak onlardan one gecmekte en temel kaynagimiz ve baslangic noktamiz elimizden alinamaz. internet kitap toplatma, gazete yada dergi yasaklamaya benzemez ki zaten bunada zaten hicbir zaman anlam verememisimdir.

konuya bodozlama da bakmamak gerekir getirilecek yasaklar olmalıdır tabiki, cocuk pornosu ve islenen bilisim suclarina karsi bir duzenleme getirilmesi gerekmekte ama duz mantik, ben yaptim oldu zihniyetiyle, pire icin yorgan yakmadan geneli, gelisimi ve bilgiye ulasmayi goz onunde bulundurarak yapilmalidir.

konuyu uzun uzun anlatmak tabiki gereklidir ama incelemek daha detayli bilgi almak isteyenler web sitesini incelesindir,anlasindir.

son olarak tabiki basta independence ve moderatorlerimizinde konuya dikkatini cekerek bu olusumun bir yerinde bilgi sozluk un olup olmayacaginin sorgulanmasidir.

entry iyi niyetlidir, vay anam vay neler donmus serhat ya diyerek akabinde amaaaan bizene denilmemelidir.
darth sidious
haber alma ve iletişim özgürlüğümüzün engellenmesi ve buna tepki gosterilmemesi sonraki zamanlarda diger kısıtlamaların onunu acacagindan desteklenmesi gereken harekettir. aksi takdirde herseye mustehak oldugumuz konusundaki supheler gecerli kalir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol