nick başlığına girilen entrylerin klasik formati

schumi
efenim böyle entryler var bi de. entryi giren şahıs, genelde, entry girdiği şahsın entrylerinden, o şahsın kendisine çok yakın olduğunu hisseder.

başlık:schumi
entry: entrylerinden kendime en yakın hissettiğim bilgiçtir.
veya...
1243263481 nolu entrysinden bi anda kanımın ısındığı yazar.

kanımca bu tür entryler menfaat entryleridir, puan toplama entryleridir. benden söylemesi, oyuna gelmeyin.



gelen eksi oylar üzerine edit: yalan mı? yalansa (bkz: berbat), değilse (bkz: muhte$em)
rdm
kanımca bu tür entrylerin tümü menfaat için değildir. bazıları gerçekten samimidir. menfaat için olanları yok mudur? vardır, acilen ta$ olsundur o entryler.
hergele
kişiden kişiye değişen formattır.sözlük ahalisi tarafından sevilen kişi ne olursa olsun "kankam,kıymetlimiz,sevgi kelebeği,şöle iyi bilgictir,şöyle iyi insandır...gibi" entrylere maruz kalır.sözlük ahalisi tarafından genel olarak siklenmeyen kişi için ise en fazla 6-7 entry vardır oda "hoş geldin" den öteye gitmez.istediği kadar iyi yazar ol "populer" olmak herşeyin önündedir.
enharista
sevilenlere yazılacak kelimeler itina ile seçilir, gıcık olunanlara da kelimler ustruplu bir şekilde giydirilir, yani bazen de sevilsin sevilmesin entry yazılan nickler vardır ki bunları hiç anlamam, o kişinin başlığı dolup taştıysa bu gıcık olunduğunu mu gösretir? yoksa sevildiği mi? sevilmekten kastım yazdıklarının okunur olmasıdır. he okunur olmaktan kastım nasıl şeyler kişiden kişiye değişir, bu ne ya.

(bkz: nereden nereye ya allak bullak oldum )

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol