yeni başlayanlar için mobil yaşam teorileri

igoriyan
insanlik tarihi kadar eskidir mobil bir yasam surmek. tum gereksinimlerini yol boyunca yanlarinda tasiyorlardi bu insanlar ve bu sebeple islevsel ve sofistike fikirler urettiler.
kendilerince bir acildurum cantalari vardi ici sifali otlar ve tilsimlarla doluydu yani gerekli herseyin asgarisi vardi bu cantada. ayrica binek hayvanlari ve donemlerin en teknolojik haberlesme araclarin sahiptiler. doga sartlarina uygun giysileri ve kolay kolay bozulmayacak yada bozulunca olgunlasan fermente yicekleri vardi yanlarinda.
yerlesik medeniyetlerden cok once ogrenilmis seylerdi bunlar yerlesik medeniyetler kuruldu ve bu hayat teorileri herzaman bu medeniyetleri besledi. hep bu yonde gelismek istedi insan hep daha hizli hareket etmek hep daha uzaklarla haberlesmek. hayat hala zordu.
iste bu baslik altinda gunumuz yasam standartlarina gore uretilmis tum mobil yasam teorilerini inceleyecegiz ve bu sayede daha hizli hareket edip daha etkin iletisip kisa ve kolay yollar bulmaya calisacagiz.
igoriyan
en azindan birkac farkli aksanda turkce konusmayi ogren. sempatik ol ve aradigin seyi diger insanlara sor sora sora bagdat bulunur oyle degilmi.
igoriyan
diyelim ki ankara da kayboldun.
oncelikle kayboldugunu kabul et bu ilk kuraldir. daha sonra karsina ilk cikan otobuse bin %98 ulus tan gececektir bidigin otobus. ankara gelen herkez ulusu bilir artik tanidik biryerlerdesin yolunu ve gidecegin yerleri bula bilirsin yuksek bir yere cik ve etrafa bak nereye gitmen gerekiyor. anitkabir atakule kocatepe camisi akkopru migros referans noktalarin bunlari ufukta tespit edip yoluna devam edebilirsin.
igoriyan
yaninda mutlaka internete girebilen bir telefon olsun. mobil olarak her turlu bilgiye aninda ulas sorunlarina burdan yanitlar bul.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol