sürekli saciyla başıyla oynayan kız modeli

capt it all
işte okulda her daim gözlemlediğim kız modeli... konuşurken, ders dinlerken, sigara içerken, çay yudumlarken yaptığı iş ne ise bir yandan da saçlarıyla oynayan kızdır bu. karşıdaki insanda her daim tedirgin oldukları imajı bırakırlar. içten içe “yahu nesi var bu kızın” deyip durur ve içinizi yersiniz. ya iki dakka bırak şu saçınla oynamayı da konuya odaklan ne bileyim, ne yapıyorsan o işe odaklan. bir de bunlar sıklıkla etrafı kontrol ederler gözleriyle. velhasıl her zaman tedirgin, her zaman ilgi sevgi bekleyen kızlardır bunlar, en azından benim gibi gözlem yeteneği yüksek bir insanda böyle bir imaj bıraktılar. bunların erkek versiyonu var mı bilemiyorum ama olsaydı muhtemelen "sürekli..." neyse sustum.
su hayat bitsede gitsek
baskalarının gozunde yasayan kız dır.surekli olarak gorunusunun nasıl oldugu,nasıl karsılandıgını dusunur.iletisimi goruntuden ibaret zannedip deli gibi sacta bastadır elleri.surekli olarak kendisine bakan gozler arar.ama ilgi ile bakmalıdır bu gozler.aksı takdır de uzulur bu hanımlarımız.
steroid
zayıf egolu insanlardır lakin bu ayıp birşey de değildir.
sosyal fobi aslen modern çağın yaptığı bir eşek şakasıdır. özgüven aşılanarak destek olunur.
kürsüye çıkınca kızarıp bozarıp bayılan kişilerin tedavi olduktan sonra seminerler verdiği görülmüştür.
kalimera
kürsüye çıkıp sunum yapam öğrencide de aynı belirtiler görülmüştür. hayır modellik yapmıyosun ki alt tarafı konu anlatıyosun, bize ne senin saçından başından.
2026 sonya
beden dili uzmanlarına göre; bir erkegin karşısındaki kadın sürekli saçıyla oynuyorsa "aslında karşısındakinden hoşlandığı mesajı veriyormuş" ...
ne kadar inkar edersen et, elin kolun saçın başın ele veriveriyor işte böyle.

psikologlara göre ise; sürekli saçıyla başıyla oynayan insan güvensizligini böyle dışavuruyormuş.

herşeye de bir anlam yüklemişler. işimiz yaş valla!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol