bilgi sözlük taramalardan kacinalim zirvesi

alchoburn
bilgi sözlük bünyesinde yer alan bilimum gırgır,leman,penguen , l-manyak, fermuar, atom, lombak vb dergi hastalarını, kısaca karikatür ve mizaha gönül vermişleri buluşturmayı düşündüğümüz, istediğimiz zirve

arzular üzerine şekiillenecek tasarım aşamasında bir buluşmadır kendileri

passive ile katılımlarınızı beklemekteyiz.
alchoburn
şehir elbette istanbuldur...imkan dahilinde olursa çizerlerle bir organizasyon düşünülmektedir...belki hayal belki gerçektir...

amaç mizah dergilerine gönül vermiş bir kitleyi buluşturmaktır...

edit: istanbulda olma nedeni mevcut birço mizah dergisinin konuşlanma yeri olmasıdır...yoksa bu satırları yazan adam istanbul megalomanisinde değildir, bursadan kalkıp gelecektir.
purkinje
buluşturmayı düşündükleri insanlar güruhuna dahil olduğumu görünce heyecanlandığım ama istanbul’da olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradığım zirvedir.
passive
organizyonun ersin karabulut ve kenan yararile söyleşi niteliğinde olması beklenmektedir. öyle oturalım kendi aramızda kayanaşalım efendime söyleyeyim yemişim mizahı ayarında bir zirve ayarında olmaması beklenmektedir.mekanın çizerlerle buluşulabilecek bir yer olursa daha iyi olması beklenmektedir.taksim veya cihangir civarı uygundur.
passive
çizerlerin daha istanbul’da belirlenen yere gelmesi mechul iken istanbul dışında yapılması imkansız gibi gözüken zavallı zirvedir.
lost kidy
ankara’dakilerin(yani benim) ayın 19 undan sora yapılmasını talep ettiği zirve.nitekim finaller o zaman son bulacak
alchoburn
yapılış tarihi uzun fikir teatrilerinden sonra çizerlerle konuşularak karar verilecek organizasyondur...anlaşılan tarihe göre bir zirve yapılacak ve tüm ilgilenenlere bildfrilecektir
passive
çizerlerin meşguliyetine göre ya şubat’ın 4 ünde ya da şubat’ın 11 inde yapılması beklenen tadından yenmeyecek zirve.muhtemelen önce biryerde toplanıp buluşup sonra mekan basar gibi topyekün lombak ofisine gidilecektir.
lost kidy
biletlerimizi simdiden almamız gereken zirve.kaçırmak olmaz.bu yüzden tarihinin bir an önce belirlenmesini cok rica ettigim zirve
alchoburn
yazar çizer takımına ulaşamamız sonucu büyük ihtimal mizah sever arkadaşlarla buluşarak bir muhabbet ortamı oluşturmayı planladığımız zirve...

yoksa ersin karabulut veya erdil yaşaroğlu ’aman ben geleyim’ demiş de biz reddetmiş değiliz.

ayrıca yukarıdaki yazılara bakılırsa kimsenin yiğit özgür’den bahsetmediği, fikir teatrisinde bulunan kimselerden de böyle bir dilek gelmediği görülür.

zirve tarihi 4 şubat pazar günüdür. mekan leman kültür’dür. halen katılmayı düşünen arkadaşların passive veya şahsıma ulaşması rica olunur.
alchoburn
katılım olmadığından dolayı iptal edilmiş zirvedir.ölmüştür. biz de passive ile büyük bir elem içinde ağlamaklıyızdır.

elimize yüzümüze bulaştırdığımız bir organizasyon olmasına mukabil bütün umutlandırdığımız (eğer varsa) bilgiçlerden özür dileriz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol