isletme enformatigi

boorock
marmara üniversitesi bilgi üniversitesi ve yeditepe üniversitesi nde bulunan bölüm.bilişim ve iletişim sektörleri ve diğer sektörlerdeki kurumların bilişim birimleri analitik, teknik ve yönetsel bilgi ve becerilerle donatılmış profesyonel çalışanlara gereksinim duymaktadır. işletme enformatiği programı, öğrencilerinin bilişim değer zincirinin her aşamasında görev alabilme; işletme amaç ve hedefleri doğrultusunda bilişim strateji ve politikalarını belirleyebilme ya da belirlenmesine katkıda bulunabilme; bilişim kaynaklarını ve süreçlerini yönetebilme; bilişim gereksinimlerini bilişim çözümlerine dönüştürebilme/danışmanlık yapabilme; bilişim ürünlerini, çözümlerini ve hizmetlerini kurumlar ve tüketicilere pazarlayabilme; kurumsal ve yönetsel karar sistemleri tasarlayabilme ve geliştirebilmenin ötesinde bizzat karar vericiler olarak mezun olmalarını amaçlamaktadır.

programda, öğrencilere işletme bölümü’nün temelini oluşturan derslerin yanı sıra, bilgisayar bilimleri, matematik ve ekonomi bölümü’nden de dersler sunulmakta, üçüncü yıldan itibaren de işletme enformatiği dersleriyle uzmanlık alanlarını güçlendirmeleri sağlanmaktadır.
raiden
alman destekli euro köstekli bir bölüm olarak kurulan işletme enformatiği bölümü, özellikle ülkemizde uluslararası şirketlere her işten anlayan kalifiye bilgi amelesi yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
oy anam ne güzel bi ondan bi bundan öğreneceğim diye girip de sonrasında hiçbir araştırma yapmaz,herşeyi okuldan beklerseniz, hiçbirşey bilmeden mezun olursunuz...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol