misafirlikte tuvalet kağıdınin bitmesi

fastjunkie
insanı kabuslardan kabuslara feci durumlara sokan , misafir gidilen evde girilen tuvaletteki tuvalet kağıdının bitmesi durumu. ara ara yok, bulunmaz tuvalet kağıdı bir de hırsız psikolojisine girer insan gizli gizli cekmeceleri dolapları açar. yok yok çok kötü.
demogorgon
"misafirlikte sıçtıktan sonra sifonun bozuk olduğunu anlamak" kadar leş bir durumdur. aradaki fark birinde kıç, diğerinde ise tuvaletin temizlenememesidir.
episodes
evine misafir gelecegi zaman tuvalete kagit koymayan gavata, tuvalet kagidi yerine havlunun kullanilarak ders verilmesini gerektiren, ishal olmadikca nufusun bir bolumu tarafindan dert edilmeyen oylesine bir durum.
puppeeter
misafirlige giden annelerin yanlarina terlik,sis,makrome,kaneveci ipi alacaklarina daha faydali seyler almasi gerektigene dalalet eden ders niteligindeki tecrubedir.zira hijjen herseyden önce gelir ki iyi dezenfekte edilmemis bir popoyla kisinin hicbir yerde hicbir sekilde mutlu olmasi beklenemez.
ilseyim
özellikle büyük tuvalet yapıldıysa ve kağıt olmadığı sonradan fark edildiyse baştan aşağı kaynar sular dökülür. suyla temizlenebildiği kadar temizlenmeye çalışılır ve bir bahane bularak o evden kaçıp yuvaya dönmeye çalışılır temiz iç çamaşırı özlemiyle.
kris kindle junior
tuvalet kağıdı kalmamışsa bir gazate kağıdı aranır, ancak gazate kağıdıyla silinmesinden sonra silinen kısımda yazı veya resimlerin oluşmasna neden olur
mitili
ev sahibinin acı haberi alması üzerine "kim bitirdi lan tuvalet kağıdını" diyerekten geçirdiği cinnet eşliğinde evdeki herkesi katledebileceği olaylar silsilesi. yok yok, olay.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol