21 aralık 2006 ekşi sözlük darbesi

independence
dikkat ettim dune kadar ba$ligi acilmami$.oysa gazetelere bile haber oldu.peki neden ba$ligi acilmadi? cunku ek$ sozlukle alakasi olmayan bilgi sozluk yazarlari bile ho$nut degildi bu durumdan.ek$i sozluk yazarlarinin durumunu du$unmek bile istemiyorum.

ssg ve diger ek$i sozluk yoneticilerinin felekten bir gun calmak istemesi ile ba$lami$ her $ey.birisi ortaya "hadi darbe yapalim atraksiyon olsun" demi$, ssg de "evet evet sozlugun de devinime ihtiyaci var zaten yapalim da kan aki$i hizlansin devridaim olsun" demi$.ve bir grup insanin bu garip plani onbinlerce yazarin ve ek$i sozluk okuyucusunun "eminim ki" hic de ho$nut kalmadiklari bir piyese donu$mu$.birileri darbe oldu turunde bir duyuru yayinlami$, ssg ve bir kac yonetici caylak olmu$, ssg uyanmi$ gelmi$ darbe yapanlari comez etmi$ bir $eyler etmi$ sozluk di$ina yollami$, sonra tum yoneticiler bulu$up birdirbir oynayip uzun e$ek atlami$lar.

peki sonuc?

ek$i sozlugun daha bir tuzlanmasina sebep olan garip ama ba$arisiz bir "sozde" piyes, medyanin arayip da bulamadigi suni ve minik bir gundem maddesi, kirgin ve resmen magdur binlerce sozluk yazari ve okuyucusu.

daha da otesi burada yapilmi$i var.

#234849

klon darbe!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol