kasitli olarak berbat oyu vermek

su hayat bitsede gitsek
bunu yapan kişi/kişilere itafen yazılmıstır.bunu okuyan sozluk yonetiminin ve okuyanların yuksek anlayısına sıgınarak:
senın deger yargıların zerrenin ozu kadar umurum degil(sikimde degil yani) ama yaptıgın/yaptıgınız seyleri senın/sizin gibi kişiliği oturmamıs baskalarının fikirleri ile yasayan sevdigi popstarlar hakkında kotu konusunca bozulan teenagerlardan bir farkın olmadıgı gostermen/gostermenız için sana/size oy verebilme hakkı verilmedi.ne senın/sizin inandıgın/inandıgınız seyleri ovmek,ne de sevmedigin/sevmediginiz sevlere sovmek gibi bir amacımız var .okuyupta cesaret edebilirsen buna..#433276 buna eksi oy veren insana/insanlara gerizekalı demem sadece bu sekilde dogan insanlara hakaret olacaktır.bazı entrylerimi sozlukteki cemmat ve solcu olarak aynı dın mensuplarının var oldugunu anlamak için yazmaktayım.eger beynını kullanamıyorsan iraden ile sen bırak o kendı işini yapacaktır.eziyet etme organa.
defrost
kimseyi ilgilendirmeyecek durumdur. bana göre berbat bir entry nin diğer yazarlar tarafından muhteşem oy alması kadar doğaldır.
seri eksi oy veren ibnenin olması ancak seri artı oy verenin ibne olmaması kadar çelişkilidir.
bir başlık açacak kadar büyütülmemesi gereken talihsiz bir durumdur.
(bkz: kasitli olarak muhteşem oyu vermek)
"kasitli olarak muhtesem oyu vermek" ile ilgili kimsenin aklina bir $ey gelmemi$, kimse bir $ey bilmiyor veya yazmaya u$enmi$..
meali : yok boyle bir ba$lik
bgat
daha çok siyasi tartışmalarda yapılan uygulanan bir eylem. zıt kutuplu düşünen bilgiçler birbirlerine eksi oy vererek karşısındaki kendisi gibi düşünmeyen kişiye bu şekilde bir mesaj yollar sanki. halbuki düşünen birilerinin olması ortamın kalitesini arttırmada önemli bir etkendir. demek istediğim "düşünce fanatikleri" bu eylemi kasıtlı olarak sıkça uygularlar.
sustain
olayı kişiselleştirmemek gerekir bilgiç tuttuğu takımdan dolayı bile berbat oyu alıyorsa vah bizim halimize denilecek bir durum söz konusudur

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol