mektup yazmak

falconslx
insanın can sıkıntısına ilaç gibi gelen, hele bir de cevap bekleniyorsa daha da bir değere binen, günümüzde bir fantezi unsuru olarak kullanılan oysa tarihe mal olmuş bir eylemdir. (bkz: mektup arkadaşı)
sarkilarbircigligasiginmaksasimdi
kimine göre eskimeyen , bir emailden daha değerli olan inatla emaille gönderilmeyip kağıt ve kalem yardımıyla yazılan yürekten gelen bir takım duygular.bazen çok duygusaldır bir sevgiliye, uzaktaki birine, askere yazılan bir mektup..;bunun aksine de bir arkadaşa yazılan mektup tamamen geyik ve havadan sudan oluşan haberlerle dolu olur. giriş genelde ’sen bu mektubu okuyunca ben çok uzaklarda olacağım’ dır.güzeldir her şekliyle mektup yazmak. yazan vardır birilerine bir yerlerde(n)...
ankakusu
bilhassa pabucunun dama atildigi su günlerde daha bir degerli ve anlamli oldugunu düsünmekteyim. hangi satirlarda elleri titremis görebilirsiniz mesela. üzerine bir de gözyasi düstümü paha biçilemez olur sanirim.
angelus
geçmişten geleceğe, konuyla ilintili herhangi bir teknolojik gelişmenin bırakın aynı tadı vermesini, yakınından dahi geçemediği eylemdir.
periduht
kanımca çok değerlidir,yıllarca saklanabilir,sararır,eskiyince daha da değerlenir
mesela yırtabilirsiniz,yırttıktan sonra sonra pişman olmuşsanız yapıştırılabilirsiniz de.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol