kurdun anasi bellidir baba sayısı elli

376
bir orospu çoçuğunun anasının maruz kaldığı hallerden dolayı kürt halkına mensup insanlara saldırmasıdır. burada sorun şudur ki bu şahsın sevgili validesinin ırzına geçen bir kürt müdür ki böyle tepki gösteriyor. öyle olsa bile neden o kişiye, insan sıfatıyla değil de mensubu olduğu halk adıyla tepki gösteriyor. bu tıpkı pkk yı bir kısım kürtler kurmuştur o zaman bütün kürtler bölücüdür mantığı gibidir. yazıktır, günahtır, şeref noksanlığıdır.

-edit-ayrıca belirtmek isterim ki bu bir başlıkta gördüğüm verilmiş bkz dir. ukde falan değildir ama bkz dahi olsa sinir bozucudur.
tiryaki
işin pek sevgili tarafı;sözlükte barınan bu sevimli bakınız ,söz konusu zatın accountunda süpermiş bunlar diye de kendisine cici bir yer bulmuştur.
meselenin bu kadar süper olduğunu da öğrenmiş bulunmaktayız böylelikle.
ya basta viva zapatista
baba sayısının kaç olduğu bile bilinmeyenlere göre gayet makul bir durumdur.bu çeşit ırkçı söylemleri geliştiren kimi ona buna bölücü diyenler kafaları basmadığından dolayı düzelme kaydedememektedirler.çeşitliliğin ve farklılıkların gelişme getireceğini, insanlıktan yana olanın çeşitlilik olduğunu bilmeyenlerdir bu tip söylemleri üretenler.fazla bunlara takılmamak hayatta bu denyolara derslerini vermek icap etmektedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol