bayram şekeri için zile basan çocuk modeli

bloody mary
sigara almaya üşenip, camdan ’canım bana bi sigara alsana be’ şeklinde bağırdığımda duymamazlıktan gelip hiç sallamayan çocuktan, yüzünü dahi hiç görmediğim sorduğumda buralara misafirliğe gelmiş olduğunu öğrendiğim çocuğa kadar birkaç yüzsüzden ibarettir bunlar.
beklentilerini yüksek tutup, para umuduyla bile kapıyı çalanları vardır bunların, şeker alabildiklerine şükretmeyi bilmezler..zaten şeker kavanozunu da uzatmamak lazım gelir bunlara, ellerini daldırıp diğer arkadaşlarını düşünmezler, çıkarcıdırlar..
yine de adettendir, geri çevirmek olmaz..
okidoki
bayramdan hemen sonra vizeleriniz varsa ve aileniz bayram için şehir dışına çıktıysa sizi kapı zilinin telini kesmeye zorlayan çocuk modeli
angelus
kapı tokmağını kullanan veya direk olarak kapıyı yumruklayan çocuklardan tek farkı zili kullanıyo olması olan çocuk modelidir. neticede niyet aynıdır, ziliydi, tokmağıydı pek bahse değer bi konu değildir.
van ness
genellikle bayramlarda yanlız olduğumdan ve uyumayı tercih ettiğimden dolayı kapı zillerinin tellerini ayırarak sürekli yataktan kalkıp kapıyı açmak zorunda kalmama durumunda kaldığım çocuklar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol