tas gibi bir anneye sahip olmak

muque
kızlar için kendini iyi hissettiren,erkekler için de çoğu zaman darlayan durumdur.güzel anne başa bela...
takuma sakazaki
guzel bi durumdur annenle dısarda gezerken gurur vericidir bir kendini bilmezin laf atmasıyla milliyet 3. sayfaya cıkabilecek bir olayada donuşmesi mümkündür.
elma sekeriiii
insanin genc ve de güzel annesinin olmasi gibi bir durum, bazen süperdir bazen ise kötüdür.süperdir cunku, okul zamanlarinizda annenizin veli toplantisi veyahut sizi gormek istemesyle okulunuza te$rif buyurmasi arkada$lar ve de ögretmenleriniz uzerinde $ok etkisi yaratir.

-yaw emel ablan gelmi$ gorduk,ehe?
-annem o benim!
-vallaha mi, cok gencmi$ bee!
-iyi hadi na$!

ya$ farkinizin az olmasi jenerasyonlar arasi kültür cati$masini azaltici niteliktedir.daha fazla birbirini anlaya yönelik davrani$lar icerise girerler anne ve cocuk muhte$em ikilisi.takarsin koluna arkada$in diye gezdirirsin anneni.

evet aslinda bu durum cok ho$tur, ancak annenize sarkilmasi hic de guzel bir durum degildir hele ki siz annenizin yanindayken.hem gurur hem de hayvan herife bak annemi begendi $eklindeki dü$ünceler beyninizi kemirir durur.
ayni $ekilde ya$ farkinin az olmasi, annenizin sizin giyeceklerinize salca olmasina sebebiyet verebilir. giyildikten sonraki bu e$yalarin feedbacki :yamulmu$ birer triko harikasi olmalaridir.



peki, ho$ süper de ben bunlar nerden biliyorum??cevabimi biliyorsunuzdur ancak yazmak istemiyorum. cunku bilgiclerin aslinda demek istedikleri adli ba$likta alay konusu olmak istemiyorum.evet bu kadar da netim

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol