aziz yıldırım

hittheroad2timesjack
bu sefer de bir dönem futbolculuk yapmasına rağmen sahte rapor alarak askere gitmemesi iddiaları ile yüz yüze gelmiştir kendisi.

ilk defa 2006 yılında erman toroğlu gazetedeki köşesinde atmıştı bu konuyu ortaya.
dün de mehmet baransu kendi köşesinde ele geçirdiği bu raporu yayınladı.

tabi olay bu kadar basit kalmıyor. 2006 yılında çıkan bu suçlama ile ilgili hiç bir soruşturma başlatmayan askeri savcılar ve dönemin genel kurmay başkanı ve aziz yıldırım ile iyi arkadaş olan yaşar büyükanıt ismi de konuya dahil edilmekte.

peki 2006 yılından sonra bir daha niye açıldı bu konu. şöyle ki aziz yıldırım tahliyesinden sonra teklif gelecek tüm programlara çıkabileceğini ancak programlarda devam eden soruşturma ile ilgili yorum yapamayacağını ve ilgili programın tüm gelirinin de şehit ailelerine aktarılması gerektiğini belirtmiştir. bunun üzerine de sahte rapor alarak askerlik yapmayan bir kişi şehitler üzerinden de demagoji yapamaz yorumları üzerine konu tekrar gündeme geldi.

tabi burada asıl söylenmek istenen sıradan bir vatandaş için böyle bir durum olsaydı anında askeri savcıların devreye girerek vatandaş hakkında soruşturma açılacağı, ancak konu aziz yıldırım olunca bazı kesimlerin bunu görmezden geldiğidir.



bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol