aşk

mad
aşk, damara zerk edilen mutluluk hormonudur. tüm vucüdu dolandıktan sonra kalbe gelen.

her alımında dozaj farklıdır tabi. daha vucüda enjekte edilmeden hissedilir vereceği heyecan. ilk başlarda bir sıcaklık verir bünyeye. yavaş yavaş yayıldığını, sizi ele geçirdiğini hissedersiniz. engel de olmazsınız bu sürece.

ve işte o an; metabolizmada değişimler başlar. daha farklı nefes alıp vermeler başlar. kalp ritminde hızlanmalar kaçınılmazdır. hele ki sevdiceğin yanında geçirilen her mutlu saniyede. evet saat ve ya dakika algısı minimalize edelir. her an beyne resmedilmiş bir fotoğraf olarak kaydedilir gece yorgan burna kadar çekilip o anları hatırlamak için. her göz kırpışında kare değişir. her güzel geçen an bitmesin dersin ama kulaklara şu ezgiler takılmadan da edemez;

’nasıl olsa her şeyin zamanla sonu yok mu?’

hemen aklınızdan atmaya çalışırsınız, yeni bir melodi eklersiniz dilinize;

sonuna kadar aşk ya!

melodik yaşamla desteklersiniz işte kimi zaman. desteklersiniz de kim bilir nereye kadar sürebilicektir. enjekte ettiğiniz şey bitiverirse eğer işte metabolizmanın bağışıklık sistemi de etki etmeyecektir bu duruma. daha öncelerden alışık olsanız dahi her zerk edilen mutluluk farklı olmuştur bugüne kadar.

hemen siparişler verilir. kana karışacak olan aşk değil alkol olacaktır kimi zaman. bazısı için de sigara çekişler olacaktır bonus olarak gözyaşları siparişin yanında sizinle birlikte olacaktır elbet.

bir süre yalnız gecelere merhaba..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol