aşk

independence
nefessiz kalinan gecelerde alinan ilk derin soluk gibidir a$k.oksijen gibi enerjiye donu$ur bedende ve hayata tutunma kuvveti verir.

bu kalp seni unutur mu cumlesindeki gizli oznedir a$k, tum hayki$i ile belli olmasina ragmen gizlidir.raki $i$elerinin etiketi, sigara paketlerinin uzerinde yazmayan uyaridir a$k, fazla doz alindiginda oldurucudur.

gozlerdeki i$iltinin, yuzdeki tebessumun ve bi o kadar da gozlerdeki ya$larin, yuzdeki kirginligin sebebidir a$k, cocuklarin eri$emeyecegi bir yere kaldirilmasi $arttir.

nasil ki geceyi yirtan aydinligin sebebi ise, gune$i bogan zifiri karanligin da sebebidir a$k, ani i$ik degi$imleri gozlerde ve gonullerde kalici hasarlara sebep olabilir.

4 aydir hasretinden prangalar eskittiginiz sevgilinin bir cumlesini gordugunuzde yahut duydugunuzda bir anda bedeninizi saran titremedir a$k, kalbinizin en orta yerinden gecen fay hattidir, depreme dayanikli bir kalbiniz yoksa cokertir sizi bir anda.

onunla alakali bir kac satir yazmaya cali$irken gozya$larina bogulmanizin sebebidir a$k, bir o kadar da ondan nefret ettiginizi soylediginizde icine saplanan sancidir, sokup atamazsiniz icinizden, eliniz kanar, yureginiz kanar.

a$k, a$ktir i$te.dunyadaki tum agaclari kagit, tum okyanuslari murekkep yapsalar, ya$anan bir dakikasini dahi kagida aktaramazsiniz.ilahi bir $eydir a$k, fanilerin anlatmaya kudreti yoktur, sadece ya$ayabilirler..

i$te hepsi bu.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol