anne ile diyaloglar

karpuzz
ka- anneea, gamzeler bize gelicek yarın, 1 hafta kalırlar.
a - ler derken?
ka- işte gamze ve bir kaç arkadaşım daha.
a - kaç arkadaşın mesela yavrucum.
ka- eee henüz benim de bir tahminim yok.
a - erkek var mı?
ka- olmaması için bir sebep var mı?
a -yavrucum e gelsinler benden ne istiyorsun.
ka- pek bir şey değil. yemek, bulaşık, temizlik, akşamları araba, gündüzleri kredi kartı falan fişman şeyler işte. yapsan zorlanmayacağın şeyler.
a - ’’alo, nebahat’cim. nasılsın canım.bak ne diycem hayatım. ben yazlıktayım. hani sen nilüferleri de alsan 1 hafta bize kalmaya gelseniz. ayy alem yaparız kız kıza. şimdi izmir’den burası 3 saat zaten. hemen yola çıkın. güvercinlikten sağa sapın 18 km sonra nerde sorsanız söylerler. akşama fasıl yapalım.ben herkesi çağırırım. ay karpuzz var hayatım yanımda, o yardım eder.’’
bana dönerek,
a - yavrucum yardım etmek isterdim ama gel gör benim misafirlerim geliyor akşama canım. o dediklerini bir zahmet sen bana yap. emin ol hiç yormaz seni. şimdi git evi süpür vileda yap tuvaletleri temizle çarşaf çıkar. senin odanda kalıcaklar. sen çatıda yat.
ka - anne , nasıl sığacağız eve, anne rezil olucam. inadına mı yapıyorsun ya inanamıyorum sana.
a - sen onları çağırırken bana mı sordun kızım? bak başının çaresine. ben arkadaşlarımle tatil yapıcam. hiç yanıma gelme.
ka - sana anne diyenin ben a..., gaddar. sözlükteki herkesin annesi gözünün içine bakıyor evlatlarının be. yuh be. ühühühü
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol