ankara

nickten yana sansim yok
#997826 numaralı entry’ye devam mahiyetindedir:

ne kadar sikten boktan bir yer olduğunu anlatamıycam da siz hissetmişsinizdir en azından ne düşündüğümü. zorlamıyorum o yüzden.

efenim hiç pratik bi şehir değil. en başta insanlar çok yavaş amk. la ben istiklâl’de saatte 75 km. hızla yürüdüğümü biliyorum lan. kızılay’da bu 40’ta kaldı. ondan sonra bu toplu taşıma meselesi geliyor. şimdi istanbul’da ne vardır? bi kart vardır onu okutursun alete ve geçersin. ankara’da böyle değil işte. ufak bi kağıt var. onu alete sokuyorsun. o içerde bi şeyler yapıyor. sonra çıkartıyor kağıdı eline veriyor. kafadan 5 sn. gitti. halbuki okutup geçtiğinde bu en fazla 2 saniyedir ki çok leziz bir şeydir. fark 3 sn deyip geçmeyin, binlerce kişi olduğu için bu 3 saniye olur size 3 saat.

daha sayamayacağım onlarca mesele çıkarabilirim size. olm bakın çok mecbur kalmazsanız sakın gitmeyin. nolur gitmeyin lan. sizi düşünüyorum ben. sinir hastası olacaktım lan az daha kalsam. behzat ç. olacaktım olum önceki entry’de dediğim gibi. metroda bi kızı dövecektim lan. vay kevaşe yine geldi aklıma. öf lan soda verin bana.

ben burada ankara’yı itin götüne sokmadım. ankara zaten itin götü.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol