aldatılmak

agire jiyan
benim de ba$ima gelmi$ durumdur.

evet efendim ben de aldatildim, bundan yillar oncesi, kom$umuzun kopegi kont aldatti beni. oysa ben her firsatta onun yaninda alirdim solugu, patisi elimde salyasi uzerimde cok gunler gecirdik. hatta kont kont diye elimi omzuma vurdugumda uzerime atlardi, vals yapardik 3/4 luk ritmlerle patisi omzumda salyasi uzerimde.

sonra bir gun olanlar oldu, en hain halimle kom$umuzun ziline basip kacmi$ solugu da arka bahcemizdeki komurlukte almi$tim. duvarin uzerinden a$agi atlamamla gordugum manzara kar$isinda beynimden vurulmu$a dondum. kont kar$imda di$i bir kopekle mercimegi firina vermi$ti, hem de bizim komurlugumuzde! ke$ke gormez olaydim, ve ke$ke kont’un bana yaptiklari bunlarla kalsa idi. yetmedi bir de beni isirdi it oglu it, bir zamanlar patisini yasladigi bacagima gecirdi di$lerini. yuregimle birlikte bacagim da kaniyordu artik.

sonra olan oldu, kont sevgilisini alip gitti, ben de gozya$larimla ardindan bakakaldim kont’un. saat $eklinde di$ izleri kaldi bir de kuduz ignelerinin agrilari, kont’u asla affetmedim. affetmem de it oglu it, bir kanciga satti beni.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol