31şubat

31subat
#163749 entrysinden dolayi bir anda sinirlerine hakim olamayip sacma sapan seyler yazan/yapan yazar. kendi nicki altinda kendini savunmak zorunda kalmak ve aciklama yapmak hos bir sey degildir aslinda, velakin yapmak gerekiyor bazen.

nedendir bilinmez, insanlar kendileriyle ayni fikirde olmayanlari her zaman kolay sucluyor. ben de yapiyorum bunu evet, ve fakat bu boyle olmak zorunda midir? bir sozlukte prim yapmak bana ne kazandirir veya ne kaybettirir. aksine bu sekilde yazarak sanildigi gibi prim yapmiyorum, tam tersine coklarinin nezdinde "vatan haini, ise yaramazin teki" olarak algilaniyorum. ustuste alinan berbat oylarindansa hic bahsetmeyecegim hayir. ki konu hakkinda detayli bilgi almak isteyenler "istatistikler" menusunden gecmisten gunumuze en igrenilen basliklara bakabilirler. sizce bunu bir insan bilincli olarak yapabilir mi? bir insan igrenilen, nefret edilen, surekli berbat oyu verilen biri olabilmek icin ruhunu seytana satar mi?

31subat tum bunlarin hicbirisini prim yapmak icin yapmaz, cunku taniyanlar bilir ki zaten bunlara ihtiyaci yoktur. sidik yaristirayim, ona laf sokayim, bunun eline vereyim, sunun agzina akitayim seklinde soylemlere sahip olmak icinse artik fazla yaslidir. yani o bazilarinizin guttugu koyun kadar coban sikmistir zaten.

konsepte hic mi hic uygun olmayan ve daha cok "sevgili gunluk" tadinda olan bu entry icin kusura bakmayiniz demekle yetiniyorum son olarak.

(bkz: simdi beni ucurabilirsiniz jedi bey)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol