24 şubat 2008 galatasaray kasımpaşaspor maçı

mad
galatasaray’ın saçmaladığı maç olmuştur. 22 haftadır ligin en kötü takımı olarak görülen ve sadece 3 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 12 puan toplayan takıma kendi evinde yenilmek kadar aciz bir şey olamaz efendim.

ezeli ve ebedi rakibin dün kendi sahasında puan alamamış ve sen bunu biliyorsun arkadaş bugün maça çıkmadan önce. insanda bi hırs olur kazanmak için. iki top yapar, hucüm geliştir. hiç birisi yoktu kısacası bugün galatasarayda. kasımpaşa da çok rahat oynadı ve frikikten attığı golle maçı 1-0 kazandı.

tabi maçı kaybetmesinin bir sebebi de kalli’nin taktiksel hatası oldu. ön libero oynayan barusso’yu sen git sağ bekte oynat. ne güzel. defans oynayan emre’yi orta sahaya koy. 25 dakika sonra olmadığını görüp yerlerini değiştir. takım yapboz haline geldi kalli, ne olacak bu iş? ayhan hala hazır değil, kalli hala ayhan’da ısrarlı. carrusca denen bir futbolcu var geldiğinden beri kaç maç oynamış da böyle kritik bir dönemde sahaya sürüyosun bunu.

vesselam; maça gelen taraftara yazıktır, günahtır. evde sinirden bağıran çağıran taraftara yazıktır, günahtır. leverkusen maçını affetireceği yerde takım saçmalamıştır bu gece.

çarşamba günü ali sami yen’de fenerbahçe’yle kupa maçı, pazar günü ise inönü’de beşiktaş maçı vardır. alınacak iki mağlubiyetle neler olur çok merak etmekteyim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol