22 mayıs 2007 ankara ulus taki patlama

seeyouindisneyland
artık söyleyecek sözün kalmadığı eylem.

ap:’en az 20 kişi hayatini kaybetti’

haberi ‘acil’ koduyla geçen ve dakika dakika izleyen ap ajansı ankara’daki patlamada en az 20 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti. ap haberi şu ifadelerle geçti: ‘polis kaynakları şehrin en işlek caddelerinden birinde yer alan alışveriş merkezinin önündeki otobüs durağının yanında plastik patlayıcılar bulunduğunu kaydetti’.


reuters: ’patlamaya bomba neden oldu’

reuters haber ajansı ise başbakan yardımcısı mehmet ali şahin’in olayda en az 2 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdiğini bildirirken şu ifadeleri kullandı: ‘şahin konuyla ilgili daha geniş bilgi vermedi fakat patlamaya bir bomba neden oldu’ afp ajansı ise ankara valisi melih gökçek’in sözlerine yer verdiği haberinde 4 kişinin öldüğünü 52 kişinin yaralandığını ifade etti.

afp: ‘polis kaynaklarina göre patlamaya bomba neden oldu’

ankara’daki patlamayı ‘acil haber’ koduyla geçen haber ajanslarından biri de fransız haber ajansı afp oldu. afp haberinde şu ifadelere yer verdi: ‘çevredeki binaların camları patladı. cnn türk televizyonundan verilen olay yeri görüntülerinde polisin bazı insan vücudu parçalarını yerden temizlediği ve yaralı bir adamı ambulansa bindirdiği görülüyor. orada bulunan bir muhabir ise cesetler gördüğünü belirtti’.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol