2017 süper toto basketbol ligi fenerbahçe beşiktaş final serisi

independence
09 nisan saat 20:00 de bein sports3 te başlayacak final serisidir. ilk 2 maç ülker arena da, sonraki 2 maç bjk akatlar spor ve kültür kompleksinde oynanacaktır.

not: ukde'yi lanseloth birakmis ve su sekilde bir not dusmus;

yazarın notu : 09 nisan saat 20:00 de bein sports3 te başlayacak final serisidir. ilk 2 maç ülker arena da, sonraki 2 maç bjk akatlar spor ve kültür kompleksinde oynanacaktır.

yani benim yazdigim entrynin aynisi. not zaten basligi tanimliyor, dolayisi ile ukde birakmak yerine baslik direkt olarak acilip not kismi entry olarak yazilabilirdi, tipki benim yaptigim gibi.

ukde, anlamini bilmediginiz, aciklamasini bilmediginiz basliklarin taniminin baskalari tarafindan yapilabilmesi icin birakilmali. anlamini zaten not olarak yazmissaniz ukde'nin bir anlami da kalmaz.
lanseloth
@independence başlık açacağım diye yanlışlıkla ukde' ye tıklamış olabilirim. dalgınlık olmuş. maksat bilgi paylaşımı, kimin paylaştığı sorun değil. uyarın için sağ ol.
gregostertag00
Keşke ufuk sarıca'ya rakip olarak Fenerbahçe gelmeseydi dediğim eşleşme.

Onlarca kere attığı​ üçlükleri çılgınlar gibi alkışladığım ufuk sarıca, hocalık performansı olarak da efsane olma yolunda ilerliyor. Fenerbahçe muhtemelen en fazla bir maç vererek şampiyon olur ama bu ufuk sarıca'yı başarısız yapmaz.
Not: obrakadabra
lanseloth
Serinin ilk maçını fenerbahçe 75-69 kazanmıştır. skor dağılımları aşağıdaki gibi...

FENERBAHÇE: Ali Muhammed (16), Bogdanovic (13), Datome, Udoh (13), Vesely (10), Kalinic (9), Sloukas (11), Melih Mahmutoğlu (3), Egehan Arna
BEŞİKTAŞ SOMPO JAPAN: Kenan Sipahi (11), Roll (6), Weems (5), Strawberry (8), Stimac (20), Clark (17), Thompson, Erkan Veyseloğlu, Sertaç Şanlı (2)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol