2008 eurovision şarkı yarışması

0 /
instrument
cankan, televizyon makinesinde almanya adına yarışması için teklif aldığını söylemişti. türkiye ise duygusal terminatörümüz doğuşla yarışırsa birinci olabiliriz kanımca.

ama alternatifleri sıralamak yararlı olacaktır.
ön sıralardan bir arkadaş tarık mengüç demiş, sonuna kadar katılıyorum. ama unutmamak gerekir ki bizim ülkemizi almanyalarda ve avrupada süper bir şekilde temsil eden ismail yk var. bence yarışması gereken en önemli isim budur.

devam edelim efendim isimlerimizi sıralamaya, uzun zamandır etrafta görünmeyen bir diğer mükemmel sanatçımız çılgın sedat. gerek dansıyla, gerek muhteşem sesiyle gerekse de insanın yüreğini yakan şarkılarıla yarışmaya katılabilitesi en yüksek insanlardandır.

gülşen o güzel sesiyle, sıfır beden mükemmel vücuduyla türk kadınlarına hasta olan ülkelerin erkeklerinden bir hayli fazla puan toplayabilir.

olaya biraz daha görsellik katmak ve erkeklerin gönlünü çalmak açısından bayan popomuz tuba ekinci katılmalıdır. iki popo sallar gelsin puanlar.

çıkardığı albümle pop müzik listelerinin başına oturan ve bir daha da kalkmayan, sesini de çok beğendiğimiz yeliz yeşilmen güzel yüzüyle ve gülümsemesiyle bize şans getirebilir.

zaten güzellikleriyle değil avrupa tüm dünyada tanınan mankenlerimiz var bir de. onları unutmamak gerekir ve hemen alternatifler listesine eklememiz gerekir.

demet akalın son derece duygusal bir şarkısı olan esmer yarim ile herkesi ağlatır ve puan toplarız.

asuman krause gibi bir sanatcıyı harcamak olmaz tabiki. tenimizin uyumu şarkısıyla tüm türkiye de büyük sükse yaratan bir şarkıcımızla katılmalıyız.evet.

bu alternatiflerin değerlendirilmesini istiyorum. e eşek değiliz boşuna okumuyoruz konservatuvar. anlıyoruz heralde müzikten.



enharista
çok sans verilmemesine rağmen finale kalınmıştır, söylenenlere göre final de bayanların çoğunluğu dikkat çekiyormuş, erkek yarışmacılara şans verilmiyormuş.
chatter
mor ve ötesinin şimdiden kaçıncı olcagını düşünmeden onlara yürekten ve sonsuz destek verecegimiz yarışmadır.önemli midir, evet önemlidir. prestijdir, reklamdır.
the wall
ba$lamak üzere olan yarı$madır ki, trt sabahtan beri (yine bir örovizyon klasiği olarak) kendini ziyan etmiştir, geçmi$i hatırlatalım diye.

ek: eğer ki mvo bu yarım yüzyıllık güzideee yarı$madan, 2. 3. 4. 5. ve 7. lik ile ayrılırsa; sonucu bilgisozluk doğru tahmin etmi$ demektir.

yani; bir tek birinci olma ihtimallerini (bilgisözlükçek) tahmin edemedik demektir. he olma ihtimalleri var mı; evet var.

evet.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol