19 mayıs 2007 galatasaray fenerbahçe maçı

scapegoat
kucuk cocuklar gibi "sen bana bunu yaparsan, ben sana $unu yaparim" ile aciklanamayacak, bu bahanenin ardina siginilamiyacak olaylarin ciktigi mactir.

hic kimse "bu bir misillemedir, fener taraftari cok mu iyiydi kadikoyde he? lanet olasica pislik " diyemez. ali samiyende i$lerin cigrindan ciktigini maci izleyen herkes gorebilir, tamam fenerbahceyi alki$lamak isteyebilirsin, belki bu zamana kadar onlardan bu dostane yakla$imi gormemi$ olabilirsin, alki$layip alki$lamamak senin bilecegin i$ ama macin icine etmek, oyunun durmasini saglamak onu da gectim futbolculari yaralamaya cali$mak, sahaya neredeyse kaya denilebilecek boyutlarda, herhangi bir insana gelse ciddi sakatliklara sebep olabilecek maddeler de atamazsin, kimse atamaz, hic kimsede boyle bir hak yok ama macta olanlar ortada. hic bir takimin taraftarinin bu tarz eylemlerden sonra olanlari savunmasinin, mantikli aciklama getirmeye cali$masinin manasi yoktur.

stadta olanlar hic bir takim taraftarina yaki$maz, insanliga yaki$maz.

gelecekten gelen edit: fanatigimizin zoruna gitmi$ tuh, vah vah, uzuldum $imdi. sportmenligi savunuyorum ben ayrica herhangi bir takim taraftari da degilim, belirteyim dedim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol