16 mayıs 2007

maliyeci
bence bir sik değişmeyecek.bu ülkede cumhurbaşkanının yetkilerini ve yapabileceklerini az çok bilen herkes bunun farkındadır.ulan adamlar iktidara geldiğinde bu kadar yaygara yapılmadı bu nasıl iştir anlamadım.

kaldı ki sol dediğimiz tatlı su solcularının yuvası chp iktidara geldiğinde ne oldu? dsp gibi bir parti koalisyonla hükümete girdiğinde solun en büyük öğretisi olan özgürlük,emeğe saygı gibi kavramlarda ne gibi bir gelişme oldu? hiç bir şey.

bizlere bol haneli enflasyonlardan, caaaarrrt diye göte giren cari açıklardan,develüasyonlardan,günü birlik petrol,aylık elektrik zamlarından başka ne getirdiler? velhalılı sağı da solu da, tayyip erdoğan’ı da deniz baykal’ı da,bülent ecevit’i de,süleyman demirel’i de bize refah getirmediler.

4-5 senelik periyotta elde ettiğimiz sözde büyümeler de ne iktidarın ne de bizim öz zeka ve emeğimizin ürünü değildir.zaten abartıldığı kadar iyi olmayan bu ekenomik göstergeler birilerinin uşaklık ettiği efendilerinin istekleri doğrultusunda gerçekleşen gelişmelerdir.

hiç kendimizi avutmayalım.15 mayıs 2007’de de birilerini kafasına joplar iniyor olacak,17 mayıs günü de.derler ya.. aynı bokun laciverdi.. aynen o hesap...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol