1 mayıs

sepulturk
yine kıyametin kopacağı, yine provakasyonların had safhada olacağı gündür. bunun en büyük sorumlusu hiç şüphesiz en başta hükümet ve kendisini istanbulun sahibi zanneden muammer gülerdir.

ilk olarak soruyorum kendilerini kimin meydanına kimi almıyosunuz kardeşim. yeri geldiğinde sermaye sahiplerine çok güzel açıyorsunuz meydanı. yılbaşında partiler düzenliyorsunuz. ama sıra işçi bayramına geldiğinde "olmaz hemşerim orası turizm bölgesi, trafiğin merkesi". yok yaa biz de yedik anasını satim. saf ya bu millet.

ikinci olarak kendilerini sosyalist zanneden tıfıllara; bak arkadaşım biz de kutluyoruz işçi bayramını, biz de biliyoruz neyin ne olduğunu ama sen hiçbir şeyin farkında değilsin. senin o taptığın değerleri sana empoze eden adamlar senin kan düşmanı olarak gördüğün insanlarla el ense göte şaplaklar. git hakkını ara, işçi bayramını kutla, nevruzda çoş ama neyin ne olduğunu bil be arkadaşım. kanma, kandırılma. yüzlerini kırmızı peçeyle örten korkak tavuklardan olma.

ama şu anda eğer bütün istanbul gergin bir şekilde yarını bekliyorsa bunun sebebi şu anda tepedekilerdir. eğer halkın olan taksim meydanını halktan almaya çalışmasalardı bu kadar gerilmeyecekti ortalık. dediğim gibi, o meydan sermayenin meydanı değil halkın meydanıdır ve bugün de öyle olacaktır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol